Edith Mossel - Connect-coach

De coach

Connect-coach - Edith Mossel - Amsterdam

Altijd heb ik er voor gekozen om alleen vanuit mijn passie te leven en hier geen concessies in te doen. Dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat ik na een percussieopleiding aan het conservatorium in Hilversum (1985-1989) tot op heden als muzikant en zelfstandig ondernemer leef van optredens met bands, dj's, dans- en theatergroepen. Ik heb dit altijd als heel leerzaam en plezierig ervaren.

Door dit werk weet ik als geen ander hoe het is om met verschillende mensen in verschillende leefwerelden in contact te zijn. Regelmatig ben ik bezig geweest met projecten waar improvisatie een belangrijke rol speelde. Hierbij heb ik in het samenspel geleerd goed te luisteren naar wat belangrijk en nodig is. Intuïtie en inlevingsvermogen heb ik op deze manier automatisch ontwikkeld.
Muziek is plezier maar (ver-)bindt ook, opent harten, maakt energie vrij, brengt ons dicht bij onszelf. Dit breng ik graag bij mensen teweeg. Hier ligt voor mij de lijn naar coaching.
Het helpen van mensen en het stimuleren van innerlijke drijfveren is voor mij een natuurlijke neiging. Ook dit is mijn passie.
Daarom ben ik de Coach opleiding IMC-MENSONTWIKKELING gaan volgen en heb besloten ook van deze passie mijn beroep te maken.
Tot op heden combineer ik deze twee vakgebieden met veel plezier en succes.